Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.)

Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: 84100, Ερμούπολη, Σύρος

seepeana@gmail.com

Αρ. Πρωτ.: 37

Σύρος: 14/01/2023

Προς: μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ



ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2024 »



Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/-ισσες,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου ως το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, το οποίο εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της ίδιας Περιφέρειας, απευθύνει κάλεσμα εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης συνδρομής εγγεγραμμένων μελών.


Έτσι λοιπόν, για το επόμενο διάστημα από Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 έως Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, καλούμε τα εγγεγραμμένα μέλη και τα νέα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές για το 2024.


Υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή για τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 10 ευρώ, ενώ για τα νέα μέλη είναι 15 ευρώ (10 ευρώ η ετήσια συνδρομή συν 5 ευρώ η εγγραφή).

 

Η διαδικασία εξόφλησης μπορεί να γίνει:

Α. Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Συλλόγου.

Β. Ηλεκτρονικά με web banking: μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται από τράπεζα εκτός της Εθνικής Τράπεζας, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση από την τράπεζα της τάξεως των 3 ή 4 ευρώ όπως μας έχουν ενημερώσει. Αυτή η χρέωση θα επιβαρύνει τα μέλη και όχι τον Σύλλογο οπότε σας παρακαλούμε να φροντίσετε να υπάρχουν τρία επιπλέον ευρώ στην κατάθεσή σας.

 

Στοιχεία λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας

Δικαιούχος: Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Νοτίου Αιγαίου


Αριθμός Λογαριασμού: 46900347629


IBAN:  GR GR3201104690000046900347629



Σε όλες τις περιπτώσεις, τη στιγμή της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ30, ΠΕ25 , ΕΒΠ κ.ο.κ) και φυσικά τον αριθμό κινητού  τηλεφώνου. Στις περιπτώσεις όπου έχουμε νέα εγγραφή καλό και διευκολυντικό θα ήταν πριν το όνομα να μπει και το χαρακτηριστικό ΝΕ (Νέα Εγγραφή).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την αποφυγή λάθους στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των στοιχείων, παράλληλα με την οικονομική συνδρομή που θα εξοφλήσετε, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τις αιτήσεις «Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους» και «Αίτηση Ανανέωσης Μέλους», για τα νέα μέλη και για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, αντίστοιχα. Τις συγκεκριμένες αιτήσεις θα τις βρείτε και στο διαδικτυακό μας χώρο «www.seepeana.blogspot.com» και αφού τις συμπληρώσετε, να τις αποστείλετε στο αντίστοιχο mail του Συλλόγου : seepeana@gmail.com

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει ο σωστός και προσεκτικός έλεγχος όλων των στοιχείων (πίνακες συνδρομών των προηγούμενων ετών, σωστή καταβολή του ποσού που οφείλει κάθε μέλος κ.ο.κ ) και να σας αποστείλουμε στη συνέχεια την απόδειξη σας ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη ή ως έγγραφο jpeg).

  • Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογος δικαιούται να παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη μόνο στα ενεργά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

  • Η συνδρομή θα καλύπτει την εγγραφή κάθε μέλους στο Σύλλογο, για όλο το ημερολογιακό έτος, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, ακόμα κι αν το μέλος αλλάξει Περιφερειακή  Ενότητα εργασιακά.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση, τη συνεργασία και τη συνέπεια σας.



Με εκτίμηση,


Η Ταμίας του Συλλόγου                   Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Ματσίκα Δέσποινα                           Δεμένικα Κωνσταντίνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κήρυξη στάσης εργασίας την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.) Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: 8...