Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Χαιρετισμός του ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου για τη νέα σχολική χρονιά

 



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.)

Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: 84100, Ερμούπολη, Σύρος

seepeana@gmail.com



Σύρος, 03/09/2023


Αγαπητοί-ες συνάδελφοι-ισσες,


Ο ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς και κηδεμόνες, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!


Συγχαρητήρια στους/στις συναδέλφους-ισσες αναπληρωτές-τριες για την πρόσληψη και στους/στις νεοδιόριστους/-στες για το διορισμό τους! Ο Σύλλογος σας εύχεται καλή τοποθέτηση και σας καλωσορίζει παλιούς και νέους στην Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη στο έργο σας.


Για όσους δεν το γνωρίζουν ο ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε να επαναλειτουργεί έπειτα από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Μαΐου 2023. Το νέο αυτό σχολικό έτος ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να δώσει δυναμικά το παρόν με δράσεις, επισημάνσεις, υπομνήματα και κινητοποιήσεις. Σε αυτήν την προσπάθειά μας θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες, μια και η δύναμη μας είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη!


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Συλλόγου ανακοινώσεις για νέες εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών, για συναντήσεις γνωριμίας, για ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν τους κλάδους του ΕΕΠ-ΕΒΠ, για υπομνήματα ή/και παρεμβάσεις για τρέχοντα θέματα, κλπ.


Θα ήταν πολύ χρήσιμο και βοηθητικό να αποστέλλετε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ό,τι μπορεί να σας απασχολήσει την τρέχουσα χρονιά προκειμένου να συμβάλλουμε στη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.



Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Κάλεσμα για Πρωτομαγιά

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) (Χρήστος Βουλιώτης – Πρόεδρος ) ...