Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ


Απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, που μας έχουν τεθεί, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το ερωτηματολόγιο για τα κριτήρια διορισμών μπορεί να συμπληρωθεί από όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, που υπηρετούν ως μόνιμοι ή αναπληρωτές σε ΣΜΕΑΕ, Υποστηρικτικές Δομές (ΚΕΣΥ και ΕΔΕΑΥ) και στη Γενική Αγωγή (Εξειδικευμένη Υποστήριξη) σε όλο το Νότιο Αιγαίο.
Η πρωτοβουλία για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ξεκίνησε με δεδομένη τη δυσκολία να συγκληθεί επειγόντως και άμεσα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, καθώς οι μόνιμοι και αναπληρωτές των ειδικοτήτων μας είναι διάσπαρτοι σε 20 νησιά σε όλο το Νότιο Αιγαίο. Γι’ αυτό και η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, όσοι θα μπορούσαν να παρίστανται σε μια Γενική Συνέλευση. Επειδή ο Σύλλογός μας είναι νεοσύστατος και το ζήτημα των κριτηρίων κρίσιμο, επιλέξαμε να μην περιορίσουμε τη συμμετοχή μόνο στα εγγεγραμμένα και ταμειακά ενήμερα μέλη του.
Τέλος, επειδή το ερωτηματολόγιο επιλέχθηκε ως μέσο επικοινωνίας ελλείψει δυνατότητας για Γενική Συνέλευση, η συμπλήρωσή του γίνεται επώνυμα, όπως ακριβώς θα κατέθετε ο καθένας τη γνώμη του σε έναν διάλογο δια ζώσης ή σε μια ανοιχτή ψηφοφορία σε συνέλευση.
Παρόλα ταύτα, τα στοιχεία όσων συμμετάσχουν δεν θα δημοσιοποιηθούν από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή και τα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν δεν θα έχουν καμία αναφορά σε προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων.


Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έκτακτο Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Νοτίου Αιγαίου

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.) Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: ...