Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 27ης ΜΑΙΟΥ 2023

 

Στις 27 Μαΐου 2023, ώρες 10:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Νοτίου Αιγαίου, τους αντιπροσώπους στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Έχει σταλεί ήδη email σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη με το link της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από το σύστημα Ζευς. Θα υπάρχει και φυσική κάλπη, σε αίθουσα του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Σύρου, στο σχολικό συγκρότημα Μάννα τις ίδιες ώρες. Η διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι πολύ απλή και γρήγορη.
Παρακαλούμε τα μέλη του συλλόγου να ελέγξουν ότι έχουν λάβει μήνυμα με το σύνδεσμο για την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αν το μήνυμα δεν υπάρχει στα εισερχόμενα, είναι καλό να γίνει έλεγχος στα ανεπιθύμητα ή spam.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας δεν έχει λάβει e-mail ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είναι σημαντικό να ενημερώσει άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου seepeana@gmail.com.
Θα ακολουθήσει και δεύτερο mail ειδοποίησης, το Σάββατο το πρωί.


Η Εφορευτική Επιτροπή

Γεροδιάκομος Κωνσταντίνος
Ευστρατουδάκη Λεμονιά
Κοτταράς Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κήρυξη στάσης εργασίας την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.) Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: 8...