Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ



Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Ενόψει του διαλόγου που έχει ξεκινήσει σχετικά με τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, αλλά και της Ολομέλειας των Προέδρων των Περιφερειακών Συλλόγων στις 15 Δεκεμβρίου 2018, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α κατάρτισε ένα ερωτηματολόγιο για την καταγραφή απόψεων σχετικά με τα κριτήρια των διορισμών ΕΕΠ και ΕΒΠ.
Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να το αποστείλετε στο mail του Συλλόγου (seepeana@gmail.com) έως τις 9/12/2018, ώστε οι απόψεις όλων μας να κοινοποιηθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων.
Για τη δημιουργία του ερωτηματολογίου στηριχθήκαμε στα ισχύοντα κριτήρια της τελευταίας προκήρυξης και προσπαθήσαμε να δώσουμε μια όσο γίνεται σύντομη και απλή μορφή αφήνοντας το περιθώριο να καταθέσει καθένας και καθεμία δικές του/της προτάσεις.
Πιθανά το ερωτηματολόγιο να είναι ατελές, δεδομένου του περιορισμένου χρόνου σύνταξης. Σας δίνεται ωστόσο η δυνατότητα να καταγράψετε συμπληρωματικά τις προσωπικές σας θέσεις.
Το ερωτηματολόγιο θα αποσταλεί στις δομές όπου εργάζονται αναπληρωτές και μόνιμοι ΕΕΠ και ΕΒΠ και μπορείτε να το αναζητήσετε μέσω του σχολείου ή της υπηρεσίας στην οποία εργάζεσθε. Μπορείτε επίσης να το βρείτε απευθείας ΕΔΩ.

Η συνολική καταγραφή των απόψεων θα δημοσιευθεί στο blog του Συλλόγου.


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Απόφαση για τη μη συνέχιση της απεργίας - αποχής από την ατομική αξιολόγηση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) (Χρήστος Βουλιώτης – Πρόεδρος ) (Σεραφ...