Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στο  Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου


Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, (151512/Ε4 13-9-2018) θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

Με βάση την εγκύκλιο:

α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.
β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι και υποψήφιες για τις εκλογές των αιρετών εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου θα πρέπει να συμπληρώσουν 
τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο mail seepeana@gmail.com του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Νοτίου Αιγαίου, (με σκαναρισμένη υπογραφή), προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι και υποψήφιες για τις εκλογές των αιρετών εκπρόσωπων για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., θα πρέπει να αποστείλουν είτε στο fax 2111823106 είτε στο e-mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (poseepea@yahoo.gr) αίτηση υποψηφιότητας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, προκειμένου να διαβιβαστεί εγκαίρως στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

Το προσωρινό Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.
Πόπη Κοντοφάκα, πρόεδρος
Κωνσταντίνα Δεμένικα, αντιπρόεδρος
Κώστας Γεροδιάκομος, γραμματέας
Άννα Λαφτσή, ταμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κήρυξη στάσης εργασίας την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Ν.Α.) Γεωργίου Παπανδρέου 1, Τ.Κ.: 8...